دستور العملی برای پایانی بدون طعم، بادوام و ایمن برای غذا

دستور العملی برای پایانی بدون طعم، بادوام و ایمن برای غذا

[ad_1]

مقاله من “حک کردن یک فنجان چوبی” دقیقاً این را پوشش می دهد: حکاکی یک فنجان از یک کنده. مهم است که بتوانید پس از صرف تمام وقت برای ساخت آن از آن فنجان استفاده کنید. مسئله این است که همه ما از یک فنجان چوبی خیلی بیشتر از چیزی که می توان از مواد انتظار داشت می خواهیم. چوب معمولاً در نگهداری مایعات داغ یا حفظ طعم خنثی برتری ندارد. برای اینکه مزیت بیشتری به آن بدهم، از یک رژیم تکمیلی خاص استفاده می‌کنم که پس از آزمون و خطا و همچنین مکالمه با صنعتگر همکار توسعه داده‌ام. دان رایتوس برای درک بهتر شیمی پخت روغن. هیچ چیز بیشتر از پایان و نحوه استفاده از فنجان بر عملکرد نهایی و لذت بردن آن تأثیر نمی گذارد.

من از چند لایه بسیار نازک روغن تونگ که با روغن مرکبات به نصف بریده شده است استفاده می کنم، یعنی Half & Half از شرکت رنگ واقعی شیر، و هر لایه را در یک کوره لامپ به مدت 24 ساعت در حدود 170 درجه حرارت می دهم.

استفاده از لایه های نازک روغن روی فنجانی که از چوب سبز حک شده است
اگر کت های سنگین بزنید یا روغن خود را رقیق نکنید، زمان پخت به طور چشمگیری افزایش می یابد.

روغن‌های گیاهی پلیمریزاسیون طبیعی دیگری نیز وجود دارند، اما روغن تونگ بیشترین پیوندهای شیمیایی را تشکیل می‌دهد که به معنای پرداخت بادوام‌تر است. اگر روغن شما قبل از استفاده به درستی درمان نشود، نوشیدنی های شما طعم بدی پیدا می کند و خطر ترک خوردن را افزایش می دهید. عمل آوری بدون کوره امکان پذیر است، اما حداقل هفته ها برای هر پوشش و ماه ها بیشتر طول می کشد. کوره من به سادگی یک قاب چوبی با قفسه های ساخته شده از قفسه های کمد است. یک لامپ در پایین وجود دارد. وقتی همه چیز سر جای خود قرار گرفت، کوره را با پوسته ای می پوشانم که از عایق سفت و سخت که به هم چسبانده شده است.

یک کوره لامپ
ساخت یک کوره لامپ ساده می تواند ارزان و سریع باشد و می تواند برای سایر پروژه های نجاری مفید باشد. من خوش شانس بودم که به طرح های مورد استفاده سازندگان صندلی نگاه کردم.

هنگامی که روغن خشک شد، آماده استفاده از فنجان هستید. یک لیوان چوبی اگر به درستی از آن مراقبت شود می تواند سال ها دوام بیاورد. آن را در ماشین ظرفشویی قرار ندهید. سعی کنید مایعات داغ را زیر 190 درجه نگه دارید. از گذاشتن مایعات در فنجان برای مدت طولانی، مانند یک شب، خودداری کنید. در نهایت، از استفاده از آن خجالت نکشید. استفاده منظم می تواند به حفظ رطوبت نسبتاً پایدار در چوب کمک کند، که می تواند بهتر از دوچرخه سواری در شرایط خشک و مرطوب شدید باشد.

همین امروز در eletters ثبت‌نام کنید و جدیدترین تکنیک‌ها و روش‌های کار را از Fine Woodworking به‌علاوه پیشنهادهای ویژه دریافت کنید.

نکات نجاری، مشاوره تخصصی و پیشنهادات ویژه را در صندوق پستی خود دریافت کنید

×




[ad_2]

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*
*